Šifra: 160278

Tehnični svinčnik Parker Jotter moder

Prenovljeni Jotter je osnovan na večni klasiki iz 50ih let uspešne Parkerjeve zgodovine. Je najbolj popularno Parkerjevo pisalo in je postalo prava ikona pisal za vsakodnevno uporabo. Namenjen je predvsem ljudem, ki imajo okus, so individualni in se zavedajo pomembnosti kvalitete.

Pisalo je izdelano iz nerjavečega jekla, spodnji del pa je lakiran v modri barvi. Tudi kromirana sponka pisala je izdelana iz nerjavečega jekla.

Parker šifra artikla: 1953422
Parker barva: Royal Blue CT

Blagovna znamka Parker je s skoraj 130 letno dediščino v izdelavi pisal prepoznavna ravno po svojem ravnovesju med obliko in uporabnostjo.
S svojo zavezanostjo do izjemne izdelave in strokovnega znanja so si pridobili kar dve prestižni kraljevi priznanji kot dokaz za neprestano predanost najvišjim standardom storitev, kakovosti in odličnosti.
Prvo priznanje je bilo s strani Njenega veličanstva kraljice Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske podeljeno leta 1962, s strani Njegovega veličanstva prestolonaslednika princa Waleškega pa leta 1990.
Kraljevo priznanje je potrditev posameznikom ali podjetjem, ki so kraljevi družini neprekinjeno dobavljali blago ali storitve najmanj 5 let. Gre za izredno cenjena priznanja, ki se priznavajo kot pomemben simbol odličnosti in kakovosti.
 17,75 €
+ DDV
OznakaKoličinaEAN koda pakiranja
KOS13501179534220
brasil Rotring Faber Castell Creative Maped Parker